Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΚΟΛΠΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ..........


Συγχαρητήρια στους δύο υπουργούς που ως γνήσιοι ...ελληνάρες παρέκαμψαν τις μισθολογικές περικοπές και βρήκαν το κόλπο να μη χάσουν οι υπάλληλοι των υπουργείων τους.
Αυτοί είναι παράδειγμα αντίστασης στην τρόικα, αλλά και γνήσιου πατριωτισμού, γιατί με τα κόλπα των υπερωριών και των επιδομάτων εξουδετέρωσαν τις περικοπές των μισθών.

Οι υπόλοιποι υπουργοί, αλλά και δημόσιοι υπάλληλοι είναι τα μεγάλα κορόιδα, αφού εφάρμοσαν όσα συμφωνήθηκαν και ψηφίστηκαν στη Βουλή.
Ποιος το είπε ότι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται κιόλας; Αντίσταση αδέλφια κι' αν χρεοκοπήσουμε ε, δε χάλασε και ο κόσμος.

Οχι, το τελευταίο δεν το είπε ο Τσίπρας, ούτε κανείς άλλος, αλλά το έκαναν πράξη δύο υπουργοί, οι οποίοι υποτίθεται θα έπρεπε να κοπιάζουν να περιοριστούν οι δαπάνες του Δημοσίου, να εφαρμοστεί το μνημόνιο ώστε να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση και να ορθοποδήσει.
Αν, όμως, έχουν διαφωνίες τέτοιου τύπου και τόσο μεγάλης σημασίας ένας δρόμος υπάρχει. Η παραίτηση από το υπουργικό αξίωμα, αλλά και τη βουλευτική ιδιότητα. Είναι η μόνη έντιμη οδός σήμερα που το πολιτικό σύστημα οφείλει να δώσει εξετάσεις για να πείσει ότι άλλαξε σελίδα και τα χρόνια της διαφθοράς αποτελούν παρελθόν χωρίς επιστροφή.
Οσο μένουν στην κυβέρνηση έχουν υποχρέωση απέναντι στον πρωθυπουργό, το κόμμα και πρωτίστως τον ελληνικό λαό να επιτελέσουν το έργο που έχουν αναλάβει με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο, ώστε η χώρα να δει Θεού πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου