Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ


Oι αποκαλύψεις για το μεγάλο φαγοπότι στον χώρο της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που καταδεικνύει με τον πιο θλιβερό τρόπο γιατί η χώρα έφτασε στο κατώφλι της χρεοκοπίας και παρά τις όποιες προσπάθειες είναι αδύνατο να σταθεί στα πόδια της, να κάνει το πρώτο δειλό βήμα και να βγει από τη μέγγενη των δανειστών.
Η μικρή Ελλάδα λοιπόν των 11.000.000 κατοίκων είναι ο σύγχρονος παράδεισος όπου οι άνθρωποι ζουν και βασιλεύουν σε βιβλικούς χρόνους, σπάζοντας όλα τα παγκόσμια ρεκόρ στο προσδόκιμο ζωής. Διαθέτει τουλάχιστον 9.000 υπεραιωνόβιους που πληρώνονται κανονικά τη σύνταξή τους μήνας μπαίνει - μήνας βγαίνει!
Πού πάνε αυτά τα χρήματα; Αλλοτε στις τσέπες ανήθικων συγγενών οι οποίοι συνεχίζουν να εισπράττουν τα χρήματα που μπαίνουν από εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων στον λογαριασμό του θανόντος και άλλοτε απευθείας στο συρτάρι διεφθαρμένων υπαλλήλων, οι οποίοι πετούν στο καλάθι τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου και κλέβουν απροκάλυπτα το ελληνικό Δημόσιο.
Η μικρή Ελλάδα, που τη συκοφαντούν οι Ολλανδοί, την αδικούν οι Γερμανοί και τη διασύρει - όπως ισχυρίζεται η αντιπολίτευση - ο Πρωθυπουργός όταν λέει στο εξωτερικό ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, λεηλατείται από γιατρούς, φαρμακοποιούς και προμηθευτές επί δεκαετίες μπροστά στα μάτια των κυβερνώντων και με τη σιωπηλή ανοχή των ασθενών. Στο πρώτο κιόλας κοσκίνισμα 1.500 γιατροί και περισσότεροι από 100 φαρμακοποιοί βγήκαν στη φόρα. Επιστήμονες, ευυπόληπτοι πολίτες στον κοινωνικό τους κύκλο λεηλατούν το κράτος και κοροϊδεύουν τους φοβισμένους ασθενείς.
Στη μικρή Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας έχουν βαφτιστεί ανάπηροι. Αλλοι εξασφάλισαν την αναπηρία τους με ρουσφέτι και άλλοι πληρώνοντας γιατρούς - μέλη των επιτροπών. Είναι αδύνατο μέχρι στιγμής να καταγραφούν οι «ανάπηροι», οι περισσότεροι από τους οποίους είναι υγιείς και είτε κάθονται ροκανίζοντας τη σύνταξη είτε δουλεύουν. Ο αριθμός πάντως πρέπει να είναι εξωφρενικός, αφού ο στόχος του υπουργείου είναι οι δικαιούχοι να περιοριστούν κατά 60.000!
Στη μικρή Ελλάδα υπάρχουν και πολλοί συνταξιούχοι αγρότες. Είναι τόσο πολλοί που οι 6.000 από αυτούς πληρώνονται συντάξεις αλλά είναι ανύπαρκτοι και τα χρήματα καταλήγουν στα γνωστά συρτάρια.
Στη μικρή Ελλάδα καθηγητές στα χέρια των οποίων παραδίδουμε τα παιδιά μας καταθέτουν πλαστούς τίτλους σπουδών για να γίνουν διευθυντές στα σχολεία τους.
Κάθε φορά που οι «Αγανακτισμένοι» φωνάζουν να μπει, επιτέλους, ένας πολιτικός στη φυλακή, πρέπει να προσθέτουν: και ένας ανήθικος γιατρός, καθηγητής, υπάλληλος ασφαλιστικού ταμείου και πάει λέγοντας.
ΠΗΓΗhttp://www.tanea.gr/kyrioarthro/?aid=4642668

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου