Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΕΟΣ

Ελεος!..

Γράφει
ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
Μπορεί να κατηγορήσει κανείς την Αννα Διαμαντοπούλου και γενικώς τους πολιτικούς για πολλά, την συγκεκριμένη όμως υπουργό δεν μπορεί να την κατηγορήσει για έλλειψη σταθερών θέσεων και ευθυνοφοβία.
«Τα βιβλία του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος εκδίδονται από το υπουργείο Παιδείας και την ευθύνη τους έχει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο» απάντησε η Άννα Διαμαντοπούλου στην πρόθεση της Εκκλησίας να τεθούν στο μικροσκόπιο ειδικής επιτροπής τα σχολικά βιβλία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς οι ιεράρχες ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει «σημάδια αποχριστιανοποίησης».
Δεκαεπτά αιώνες μετά τους πρώτους λίβελους των λεγόμενων πατέρων της Εκκλησίας κατά...
 των Ελλήνων «παγανιστών»….
Δεκάξι αιώνες μετά την φρικιαστική δολοφονία της πιο διάσημης ελληνίδας μαθηματικού και φιλοσόφου, Υπατίας, από φανατικούς μοναχούς…..
Δεκαπέντε αιώνες μετά το κλείσιμο και των τελευταίων φιλοσοφικών σχολών των Ελλήνων, τις καταστροφές των ελληνικών μνημείων, τις διώξεις των Ελλήνων γιατρών και επιστημόνων και το ανθρωποκυνηγητό όσων τολμούσαν να πουν ότι είναι Ελληνες και όχι Ρωμαίοι(ρωμιοί)……
Και τρεις αιώνες μετά τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό, οι αναχρονιστές νεοταλιμπάν της ιουδαιο-ορθοδοξίας ξαναχτυπούν.
Σε μια εποχή, που οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, ακόμη και η Τουρκία, έχουν διαχωρίσει το κράτος από τη θρησκεία, στη χώρα μας ακόμη και η συζήτηση πάνω σ΄αυτό το θέμα είναι απαγορευμένη.
Δεν τους φτάνει που ανήκουμε στις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες, όπου τα παιδιά στα σχολεία, ανεξαρτήτως θρησκεύματος είναι υποχρεωμένα να συμμετέχουν στις θρησκευτικές κατηχήσεις και να βλέπουν καθημερινά μέσα στο σχολείο εικόνες ενός άλλου Θεού από εκείνον που πιστεύουν ή δεν πιστεύουν…
Δεν τους φτάνει που ανήκουμε στις ελάχιστες πέντε ή έξι χώρες του πλανήτη, που οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας ορκίζονται μπροστά τους φιλώντας το χέρι τους, πράξη υποταγής, απαγορευμένη στην Αρχαία Ελλάδα σε ελεύθερους πολίτες, τώρα, επιμένουν να εξακολουθούν να έχουν το λόγο πάνω στο περιεχόμενο των βιβλίων, πάνω στη γνώση και στη μάθηση των παιδιών μας.
Ελεος!

1 σχόλιο:

  1. Η κα Διαμαντοπούλου είναι γνωστό μέλος της Μπίλτενμπεργκ και άλλων ανθελληνικών λόμπυ. Εξ'άλλου μαζί με την τουρκολάγνα Δραγώνα, έχουν λυσσάξει για την επιτυχία του αφελληνισμού των παιδιών μας. Απο τα πλέον αντιπαθητικά και επικίνδυνα άτομα στην υπηρεσία των κατοχικών δυνάμεων. Οσο για την προσφιλή καραμέλα της κόντρας των εθνικών με τους νεοβυζαντινούς, δεν είναι της παρούσης στιγμής. Αυτά τα θέματα δεν μπορούν να τα χειρίζονται άνθρωποι εντολοδόχοι των νεοταξιστών και μίσθαρνοι εντεταλμένοι δολοφόνοι του έθνους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή