Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΑΝΑΛΥΤΕΣ, Κ.Λ.Π.

Είναι να απορεί κανείς , με τις απόψεις που διατυπώνονται από διάφορους σχολιαστές αναλυτές κ.λ.π., σχετικά με το νόημα της αποχής μεγάλου αριθμού πολιτών από τις  πρόσφατες  Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Και το λέω αυτό , διότι πιστεύω πως αν δεν υπάρξει σοβαρή έρευνα πάνω στο επίμαχο ζήτημα, κανένας δεν δικαιούται να παρουσιάζεται σαν αυθεντικός ερμηνευτής του φαινομένου.
Η εκτίμηση που άκουσα σήμερα πρωί στην Τ.V., από πολιτικό και νυν νεοκλεγμένο Δήμαρχο, ήταν ότι η αποχή εξέφρασε την οργή του κόσμου απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.
Ωραία λοιπόν! Ας πάμε ξανά στις παραλίες, όπου ανάμεσα σε εκλεκτούς μεζέδες και τσίπουρα , ας εκφράσουμε την οργή μας για κάποια πολιτική που δεν μας είναι αρεστή.
Κι αν ο καιρός δεν είναι καλός ,μπορούμε να μείνουμε σπίτι μας. Εκεί καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ με  το ουίσκι δίπλα μας , μπορούμε να στέλνουμε γουλιά-γουλιά το μήνυμα της αντίστασης........
Κάτι τέτοιες βαθυστόχαστες αναλύσεις μας έστειλαν στην κόλαση ,όπου αλληλογρονθοκοπούμενοι ,ψάχνουμε ακόμα να βρούμε ποιοί φταίνε που βρεθήκαμε εκεί...........
Υπογραφη:Γ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου